Samolepky na kořenky IKEA

Taky se občas chodíte procházet do IKEA a koupili jste si jejich praktické kořenky? Pokud hledáte způsob, jak udělat váš koutek s kořením organizovanější a designovější, mám pro vás skvělý tip - samolepky na kořenky z IKEA! Tento jednoduchý, ale účinný doplněk nejen že dodá vaší kuchyni hezky přehledný vzhled, ale také zlepší organizaci a urychlí hledání potřebného koření.

Podívejme se teď na to, jaké samolepky si vybrat pro vaše kořenky z IKEA:

Samolepky na KOŘENKY RAJTAN

Tyto IKEA kořenky jsou bezkonkurenčně nejpopulárnější a nálepky na ně vyrábím nejčastěji. Díky jejich variabilitě si najdou  místo snad v každé kuchyni. Ať už máte celý šuplík nebo jen malý prostor ve skříni, tyto samolepky s názvy koření nejen sjednotí vzhled, ale také zlepší přehlednost a orientaci ve vaší kuchyni všem členům domácnosti.

 

Samolepky na KOŘENKY CITRONHAJ 10cl

Jednoduché vysoké skleněné kořenky, s víčkem z nerez oceli, jsou ideální na umístění naležato do nízkého šuplíku. Samolepky na kořenky CITRONHAJ vám ráda vyrobím s texty podle vás a hned budete vědět, kde máte který druh koření hledat. 

  • na VÍČKO - místo pro polep na víčku této kořenky je bohužel moc malé. Takto malou samolepku u mě neseženete.
  • na BOK - doporučuji samolepky vybírat ze samolepek s podkladem ve velikosti 4cm.

Nálepky na KOŘENKY CITRONHAJ 35cl

Skleněné kořenky s větším obsahem jsou perfektní pro druhy koření, které používáte v kuchyni často a máte ho větší zásoby. Samolepící štítky na kořenky CITRONHAJ si v mé nabídce můžete vybrat snadno: 

Nálepky na KOŘENKY ÖRTFYLLD

Edit: tyto kořenky IKEA stáhla z prodeje a nové již neseženete

Štíhlé elegantní skleněné kořenky se skvěle vejdou naležato do šuplíku, pokud pro ně máte vyhrazené vyšší místo, můžete je nechat stát na výšku. V obou případech pro vás ráda vyrobím nálepky, které vám kořenky hezky označí a hned budete vědět, po které při vaření právě sáhnout. 

Štítky na KOŘENKY 365+ IHÄRDIG

I když tyto kořenky nemají ideální povrch pro samolepky (Víčko k umístění samolepky není vhodné téměř vůbec a bok také není v tomto případě ideální, zejména z důvodu zaobleného a nepravidelného tvaru), nabízím několik možností pro ty, kteří si přesto přejí označit tento typ kořenek.