Papírové květy - inspirace

Papírové květiny se Vám líbí, ale netušíte, jak je využít a jaké jsou možnosti?

 

Fotodoplňky

 

Například růžičky nebo menší květy jsou originální dekorací pro Vaše profi fotky. Jednotlivé květy si přizpůsobíte každé fotce a nejste limitováni předem daným seskupením do setu. Naopak například do fotoateliéru na stěnu si pěkný větší set představit dokážu a jeho využití jako zajímavé pozadí pro ateliérové focení jednotlivců, dětí nebo celých rodin.

 

Těhotenské focení

 

Instagram @photomadeleine_mz

 

foto-rekvizita

 

Instagram @sydneypaperflowers

 

foto-pozadi

 

Instagram @artequeen

 

Dekorace na stěnu do dětského pokojíčku

V zahraničí velmi často maminky zdobí svým ať už miminkům nebo větším dětem pokojíčky právě papírovými květy. Proč tedy k dekoracím nad postýlku nebo kamkoliv jinam do dětského pokoje nepřidat barevně sladěné květy? Na přání lze doplnit i monogram, případně celé jméno, vyřezané s papíru nebo dřeva. Zde se opět perfektně uplatní variabilita mých květin, ať už má vaše dítko pokojíček v jakékoliv barvě a zdi různých velikostí, vždy dokážu vyrobit set, který se do daného prostředí bude hodit.

 

Dětský pokoj

 

Instagram @moniquepaperart

 

dekorace-pokojicku

 

Instagram @annnevilledesign

 

Dětský pokoj 1

 

Instagram @sydneypaperflowers

 

Dekorace na stěnu do obýváku/pracovny

V dětském pokoji již květy jsou a kam s nimi dál? Obývací pokoj, pracovna nebo nad jídelní stůl...možností je tolik. Jednoduše bych řekla, že tam, kam byste si chtěli dát obraz, si můžete dát papírové květiny. Tím, že se připevňují jednotlivě, se dají využít i v menších prostorech – například ozdobit okolí kulatého zrcadla nebo doplnit stěnu s menšími rámečky a fotkami.

 

Zrcadlo

 

Instagram @mamila_flowers

 

 office-design

 

Instagram @moniquepaperart

Svatba

Samotné velké téma – svatba a dekorace na tento důležitý den. Z papíru se dá vyrobit tolik doplňků a drobností, které tento den udělají ještě pěknější a sladěnější. A právě papírové květiny můžete využít hned v různých situacích. Dekorace na svatební tabuli, fotostěna pro focení novomanželů i svatebčanů, rám na focení ozdobený menšími květy, doplňky pro profi fotografa, jmenovky na stůl a nakonec jako menší dárečky a vzpomínky pro hosty.

O fotostěnách a fotorámečcích se dozvíte více malinko níže. Rozepíšu se o dalších zmiňovaných možnostech. Menší květy a převážně růže budou skvělou dekorací na stůl, pokud pod růži na lístek napíšete jméno, tak hned máte jmenovku. A nejlepší je, že tyto růžičky můžou mít kolem 10 cm, tedy si je hosté krásně odnesou s sebou domů, a až i poslední živá květina ze svatby uschne, tyto růže budou svatební den a hezké zážitky s ním spojené připomínat dál.

 

Svatba

 

Instagram @bloomsandpaper

 

Svatba 1

 

Instagram @stell8rdesigns

 

Svatba 2

 

Instagram @preciselyembellished

 

 

Fotostěny

Fotostěny z papírových květin a často převážně růží. Růže jsou nejoblíbenějším druhem vyráběných papírových květin. Zcela chápu, jsou úžasně realistické a ve větším množství úplně kouzelné. Můžu Vám prozdradit, že jsou těmi nejvíc časově náročnými květy na výrobu, ale ty hodiny střihání a tvarování za dechberoucí výsledek stojí.

Fotostěny mají většinou základní desku a dle přání zákazníka buď s již připevněnými květy nebo pouze s háčky na navěšení květů a jejich opětovné snadné sundání. Zde se pak nabízí květy rozdat hostům a nebo je použít při další příležitosti či akci. Manipulace se stěnou a její instalace může být malinko náročnější, a proto Vám ráda i s tou částí procesu pomůžu a stěnu přímo na akci připravím, abyste si ji mohli už jen užít.

Za fotostěnami jsou opravdu týdny práce a hory papíru, tomu odpovídá i vyšší pořizovací cena. Pokud stěnu potřebujete na jednorázovou akci a víte, že ji podruhé již nevyužijete, doporučuji využít možnost pronájmu. K pronájmu jsou k dipozici stěny již vyrobené a zveřejněné zde na webu.

Každou poptávku na fotostěnu vyřizuji individuálně, a proto se mi prosím neváhejte ozvat s Vašimi požadavky, a určitě spolu něco vymyslíme.

 

Fotostěna 2

 

Instagram @timelessevents

 

Fotostěna 3

 

Instagram @timelessevents

 

Fotostěna 1

 

Instagram @MioGallery

 

Fotostěna 4

 

Instagram @newyorkpaperflowers

Oslavy a akce

Na oslavy a akce všeho druhu určitě jdou papírové květy využít ke stejným účelům jako na svatbu a stejně tak hosté nebo akci pořádající klienti ocení fotostěnu.

Každá akce je malinko jiná a pořadatelé se většinou snaží blýsknout něčím atraktivním, neobvyklým a zapamatovatelným. A jsem si jistá, že papírové květiny všechny podmínky perfektní dekorace splňují.

Ať už si tedy přejete jednotlivé květy na ozdobu stánku na veletrhu, fotostěnu na vánoční párty nebo květy na ozdobu prostoru na firemní akci, napište mi a spolu dotáhneme k dokonalosti dekoraci šitou na míru právě Vaší akci.

 

  event-dekorace

 

Instagram @annnevilledesign

 

event-design

 

Instagram @paper_floral_artistry

 

modni-prehlidka

 

Instagram @paper_floral_artistry

 

akce 3

 

Instagram @sydneypaperflowers

 

Výlohy obchodů a prodejen

Prostorné výlohy v obchodních centrech, ale i menší výloha obchůdku či kavárny si přímo říkají o zkrášlení výzdobou papírových květin. Květiny lze připevnit na stěnu či látkovou zástěnu. Pokud si přejete nechat otevřený průhled do prodejny, není problém květy navěsit na vlasec a celé aranžmá tím získá větší vzdušnost a lehkost. Výloha je samozřejmě zákazníky viditelná i zevnitř obchodu, a proto na přání lze květy vyrobit oboustranné.

 

Výloha 1

 

Instagram @sydneypaperflowers

 

Výloha 3

 

Instagram @anthropologie

 

Výloha 2

 

Instagram @sydneypaperflowers

 

Kadeřnické a jiné beauty salóny

Salóny, které svým klientům nabízejí krásu na počkání, by určitě měly mít úchvatný interiér. Ať už vlastníte kosmetický, kadeřnický nebo manikérský salón, určitě budete mít minimálně jednu větší prázdnou zeď, která bude na papírovou dekoraci ideální. Do setu lze zakomponovat jméno Vašeho salónu nebo jiný text na přání. A jsme zpět u toho, že papírové květy jsou variabilní a vždy se Vašim požadavkům a přání dají přizpůsobit.

 

salon

 

Instagram @timelessevents

 

Papírové dekorace

Hlavní částí mé tvorby jsou papírové květiny, ale ráda na chvilku vyměním okvětní lístky za papírová kolečka, motýlky nebo hvězdičky. A právě potom vznikají papírové dekorace většinou drobnějšího charakteru, které Vám budou jistě přinášet stejnou radost jako papírové květy.

 

drobnost 1

 

Instagram @krafty_dekor

 

drobnost 2

 

Instagram @sydneypaperflowers

 

drobnost 3

 

Instagram @goroh_decor